Rólunk

A cégünk a BSolar és Klíma Kft, egy napelemes és pályázatíró cég.

Az egyre nagyobb kereslet a napelemek iránt, sajnos sok nem megbízható céget vonzott be a piacra. Erre a problémára szeretnénk megoldást találni a napelemvadasz.hu weboldalunkkal, ahol az emberek csak olyan cégektől kapnak árajánlatot/megkeresést, amit előtte leellenőríztünk, és ezt az ellenőrzést rögzítjük is az oldalon. Minden cégről bővebb információt kap az ügyfél a cégek menüpontban a logókra kattintva. Az ügyfelek véleményét is rögzítjük a cégekről amelyeket várunk, ezért ha kalkulál és kap egy ajánlatot/megkeresést, minden cégnek utána tud olvasni az oldalunkon. Célunk hogy biztonságos rendszerek legyenek fent, megbízható cégektől.

Ne tévesszék meg az ügyfeleket!

Nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni arra, hogy csak megbízható cégektől kapjon ajánlatot az ügyfél, ezért ha véletlen probléma lenne, azután is segítjük a nálunk ajánlat kérőket.

Milyen problémák, csalások merülhetnek fel a betelepülő/alakuló új cégek okán?

Sajnos a nagy igény a napelemes rendszerek iránt, és a nagyon sok pályázat, sok új céget hozott a piacra, amelyek próbálnak trükközni, ezért egy átlagos rendszer akár 500 000-1 millió Ft eltérést is mutathat 1-1 árajanlatban. Több olyan információt hallottunk, hogy 1-1 cég kiküld egy ajánlatot, és mire oda kerül a sor, hogy készülhetne a rendszer, sajnos az inflációra hivatkozva több lesz a rendszer ára, vagy nem azok az alapanyagok kerülnek fel, amit a szerződésben leírtak, vagy esetleg olyan problémák is lehetnek, hogy nem szakszerűen van feltelepítve, és ha probléma van, nem veszik fel a telefont. Hozzánk több megkeresés érkezik, hogy az ügyfél szeretné bővíteni a rendszerét, mert nem termel úgy a rendszere, ahogy kellene, de sajnos nem éri el a céget, aki csinálta neki, és bővítsük már neki mi, és amikor kimegyünk felmérni, sajnos nem tudjuk vállalni, mert úgy van felrakva hogy az a csoda, hogy működik… Egy szakszerű telepítés nem csak termelés szempontjából fontos, hanem biztonság szempontjából is. Sajnos az áramszolgáltató nem fektet elég hangsúlyt az engedélyezéskor az ellenőrzésre, ezért szerintünk olyan céget érdemes választani, akitől ismerünk valakit, és nem tűnik el, ha valamilyen problémánk lenne, tudunk hozzá fordulni, és nem csak addig vagyunk fontosak amíg kifizetjük.

Jelenleg cégekkel vesszük fel a kapcsolatot. Ha napelemes cége van, és szeretne az oldalunkon fent lenni info@napelemvadasz.hu email címre várjuk a megkeresést vagy 06706495879 telefonszámon.